Na optimalizáciu výroby potravín a zabezpečenie najlepšej kvality sú nevyhnutné pokročilé stratégie. Zavedenie udržateľných postupov a najmodernejších technológií nám umožňuje analyzovať výrobky, ich stabilitu a následne znížiť plytvanie potravinami.
Vďaka technologickým inováciám dokážeme presne testovať potraviny a nápoje a dosahovať optimálne výsledky. To nám umožňuje ponúkať prispôsobené a funkčné riešenia, ktoré spĺňajú potreby konečného spotrebiteľa.
Kľúčovým krokom pri výrobe potravín je analýza veľkosti častíc, ktorá môže ovplyvniť kľúčové parametre, ako je rozpustnosť a miešanie, senzorická kvalita, stabilita a trvanlivosť.
Na webovom seminári, ktorý ponúka spoločnosť Microtrac, odborníci vysvetlia, ako zlepšiť výrobu potravín prostredníctvom zavedenia inovatívnych technológií a na mnohých príkladoch použitia uvedú, aké metódy treba zaviesť na vykonávanie presných a reprodukovateľných analýz.
Obsah
Anna Maria Fustolo, interný predaj spoločnosti Verder Scientific Taliansko
Dátum : 25. Marec 2025
10:30 AM – 11:30 AM (CET)
Jazyk : Taliansky