Search

Webinár:: Ako zlepšiť výrobu potravín a nápojov a rozvíjať budúce potreby?

Na optimalizáciu výroby potravín a zabezpečenie najlepšej kvality sú nevyhnutné pokročilé stratégie. Zavedenie udržateľných postupov a najmodernejších technológií nám umožňuje analyzovať výrobky, ich stabilitu a následne znížiť plytvanie potravinami. Vďaka technologickým inováciám dokážeme presne testovať potraviny a nápoje a dosahovať optimálne výsledky. To nám umožňuje ponúkať prispôsobené a funkčné riešenia, ktoré spĺňajú potreby konečného spotrebiteľa. Kľúčovým krokom pri výrobe potravín je analýza veľkosti častíc, ktorá môže ovplyvniť kľúčové parametre, ako je rozpustnosť a miešanie, senzorická kvalita, stabilita a trvanlivosť. Na webovom seminári, ktorý ponúka spoločnosť Microtrac, odborníci vysvetlia, ako zlepšiť výrobu potravín prostredníctvom zavedenia inovatívnych technológií a na mnohých príkladoch použitia uvedú, aké metódy treba zaviesť na vykonávanie presných a reprodukovateľných analýz.

Obsah

    • Aké sú súčasné a budúce potreby v potravinárskom priemysle?
    • Aké nástroje možno použiť na zlepšenie analýzy?
    • Príklady použitia
    • Závery

Prezentujúcí:

Anna Maria Fustolo, interný predaj spoločnosti Verder Scientific Taliansko

Aktuálne dátumy

Dátum : 25. Marec 2025
10:30 AM – 11:30 AM (CET)
Jazyk : Taliansky